twitter facebook
Gelukkig 2018

De laatste spurt van 2017 wordt ingezet bij ECC België. Nog een interview voor een televisieprogramma. Twee nieuwsbrieven afwerken en klaarzetten. Antwoorden op alle ontvangen consumentenvragen. Testen van het nieuwe online klachtenformulier. De voorbije activiteiten registreren in onze tabel. Nog vergeten verlofdagen opnemen. Een vergadering met de FOD Economie om alvast een project voor 2018 in te zetten. De laatste hand leggen aan het Europese contract voor ECC België. 

En dan ... diep ademhalen, genieten van de feestdagen en alvast een teamdrink in onze agenda’s noteren. En zo zullen we klaar staan om 2018 in te zetten. 

Wensen voor 2018? Ja hoor!

  • Een stop van al die ongewenste telefonische abonnementen. De consumenten en wij zijn het beu!
  • Jonge en minder jonge consumenten die weten dat wij bestaan en er voor hen zijn
  • Een website die voor al onze thema’s op nummer 1 in online zoekmachines staat
  • En het behouden van de enthousiaste aangename collega’s en leuke sfeer in het team

Wij wensen aan al onze nieuwsbrieflezers en alle andere Europese consumenten een mooi 2018!

Het ECC-Team

 
 
 
 
DISCLAIMER
ECC België is medegefinancierd door de Europese Unie, de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie en OOBC vzw (Test Aankoop). Dit project is medegefinancierd door de Europese Unie. De verwoorde visies en meningen zijn van de auteur(s) en stemmen niet noodzakelijk overeen met die van de Europese Unie of het Europees Uitvoerend Agentschap Innovatieraad en kmo’s (EISMEA). Zij aanvaarden hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid. Deze disclaimer geldt ook voor de Federale Overheidsdienst Economie, K.M.O., Middenstand en Energie, medefinancier van het project.
 
UITSCHRIJVEN
Wenst u de ECC-nieuwsbrief niet langer te ontvangen? Schrijf u dan uit met onderstaande link.
Uitschrijven

 
 
© Europees Centrum voor de Consument België - Hollandstraat 13 - 1060 Brussel - tel: 02 542 33 46 - www.eccbelgie.be