twitter facebook
Nieuwsbrief van 17 december 2020
 
Nieuwjaarswensen 2021

Onze allerbeste wensen voor 2021

 

Ja wadde ... een eindejaarsboodschap schrijven om 2020 af te sluiten, gericht aan jullie, onze consumenten en volgers, vanachter mijn thuisbureau. Ja, ik ben een van de gelukkigen die kan thuiswerken en zelfs op mijn eigen werkplek (de kamer van mijn zoontje).

Andere jaren blikten we terug op leuke projecten en interessante ontmoetingen. Dit jaar zou ik schrijven over het fantastische 15de verjaardagsjaar dat we als netwerk van Europese Consumentencentra zouden vieren met allerlei evenementen en communicatiecampagnes voor alle consumenten in Europa.

Maar helaas, dit jaar denken we aan één woord of nee twee: corona en COVID-19. Twee woorden die voor elk van ons een eigen impacterende beleving hebben gehad en nog steeds hebben ...

Lees verder
 
 
 
DISCLAIMER
ECC België is medegefinancierd door de Europese Unie, de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie en OOBC vzw (Test Aankoop). Dit project is medegefinancierd door de Europese Unie. De verwoorde visies en meningen zijn van de auteur(s) en stemmen niet noodzakelijk overeen met die van de Europese Unie of het Europees Uitvoerend Agentschap Innovatieraad en kmo’s (EISMEA). Zij aanvaarden hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid. Deze disclaimer geldt ook voor de Federale Overheidsdienst Economie, K.M.O., Middenstand en Energie, medefinancier van het project.
 
UITSCHRIJVEN
Wenst u de ECC-nieuwsbrief niet langer te ontvangen? Schrijf u dan uit met onderstaande link.
Uitschrijven

 
 
© Europees Centrum voor de Consument België - Hollandstraat 13 - 1060 Brussel - tel: 02 542 33 46 - www.eccbelgie.be