twitter facebook
Nieuwsbrief speciale editie van 20 november 2020
 

UITNODIGING

ECC-Net viert 15 jaar grensoverschrijdende consumentenbescherming in aanwezigheid van Europees commissaris Didier Reynders.

Het is een unieke gelegenheid om stil te staan bij de verworvenheden van deze Europese consumentenrechtenbeweging en om de toekomstplannen voor een doeltreffende consumentenbescherming in Europa te bespreken. De viering vindt plaats tegen de achtergrond van een onlangs aangenomen consumentenagenda, die de prioriteiten van de Europese Commissie op het gebied van het consumentenbeleid voor de komende vijf jaar schetst.

Wanneer: vrijdag 20 november van 14 u. tot 15.30 u.

Waarhttps://15yearseccnet.tw.events

Registratie: niet vereist

Twittert u? Gebruik #15yearsECCNet

Over ECC-Net

Er is een Europees Centrum voor de Consument (ECC) in elke EU-lidstaat en in IJsland, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk. Samen vormen ze het netwerk van Europese Consumentencentra (ECC-Net). ECC-Net informeert consumenten in Europa over hun rechten en biedt gratis hulp bij grensoverschrijdende problemen.

Lees verder
 
 
 
DISCLAIMER
ECC België is medegefinancierd door de Europese Unie, de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie en OOBC vzw (Test Aankoop). Dit project is medegefinancierd door de Europese Unie. De verwoorde visies en meningen zijn van de auteur(s) en stemmen niet noodzakelijk overeen met die van de Europese Unie of het Europees Uitvoerend Agentschap Innovatieraad en kmo’s (EISMEA). Zij aanvaarden hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid. Deze disclaimer geldt ook voor de Federale Overheidsdienst Economie, K.M.O., Middenstand en Energie, medefinancier van het project.
 
UITSCHRIJVEN
Wenst u de ECC-nieuwsbrief niet langer te ontvangen? Schrijf u dan uit met onderstaande link.
Uitschrijven

 
 
© Europees Centrum voor de Consument België - Hollandstraat 13 - 1060 Brussel - tel: 02 542 33 46 - www.eccbelgie.be