twitter facebook
Fonkelend 2019
 
 

Laat ons klinken op het nieuwe jaar. Redenen genoeg!

2018 was intens. Het juristenteam heeft hard gewerkt om alle consumenten die ons om hulp vroegen zo goed mogelijk te helpen. En dit ondanks een groeiend aantal vragen en klachten.

Succesvol bemiddelen blijft onze prioriteit. Een nieuw IT-systeem voor klachtenbehandeling gelanceerd door de Europese Commissie droeg daartoe bij. Het systeem biedt ook veel nieuwe mogelijkheden die we in 2019 nog verder kunnen ontdekken en benutten. Sommige consumenten ondervonden helaas enkele kinderziektes van het systeem.

In 2018 zetten we ook twee sensibiliseringscampagnes op poten: ‘Oplichters aan de lijn’ focuste op misleidende verkoop per telefoon en ‘#ImNotFake’ moest jongeren aantonen waarom de aankoop van namaakgoederen geen goed idee is.

We zijn goed op dreef. Laten we in 2019 verdergaan met dit elan! Benieuwd naar onze goede voornemens? Een nog betere dossierbehandeling, een goed vindbare website, een sterk netwerk met onze collega’ s van de Europese Consumentencentra en tenslotte goede contacten met de partners die ons nauw aan het hart liggen.

We kijken uit naar 2019, met u en voor u! Laten we er allemaal samen een fonkelend 2019 van maken met verrijkende ervaringen en mooie projecten.

Het ECC-team

 
 
DISCLAIMER
ECC België is medegefinancierd door de Europese Unie, de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie en OOBC vzw (Test Aankoop). Dit project is medegefinancierd door de Europese Unie. De verwoorde visies en meningen zijn van de auteur(s) en stemmen niet noodzakelijk overeen met die van de Europese Unie of het Europees Uitvoerend Agentschap Innovatieraad en kmo’s (EISMEA). Zij aanvaarden hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid. Deze disclaimer geldt ook voor de Federale Overheidsdienst Economie, K.M.O., Middenstand en Energie, medefinancier van het project.
 
UITSCHRIJVEN
Wenst u de ECC-nieuwsbrief niet langer te ontvangen? Schrijf u dan uit met onderstaande link.
Uitschrijven

 
 
© Europees Centrum voor de Consument België - Hollandstraat 13 - 1060 Brussel - tel: 02 542 33 46 - www.eccbelgie.be