twitter facebook
Nieuwsbrief van 28 januari 2021
 
Coronavoucher vervalt weldra?
Hebt u een coronavoucher ontvangen na de annulatie van uw pakketreis geboekt bij een Belgische reisorganisator? Deze tegoedbon vervalt weldra. Wat nu?
Lees verder

Coronavoucher ontvangen voor geannuleerde toeristische dienst geboekt in Frankrijk?
Wie zijn reservaties in Frankrijk door COVID-19 geannuleerd zag en in een ‘moeilijke’ situatie verkeert, kan via ECC België een aanvraag tot onmiddellijke terugbetaling van de ontvangen tegoedbon vragen.
Lees verder

PayPal
PayPal laat u voortaan betalen voor uw slapende rekening. Hebt u een account die u zelden gebruikt? Dan doet u er goed aan uw account te heractiveren of af te sluiten. We doen uit de doeken hoe.
Lees verder

FAQ Brexit
De Brexit is sinds 1 januari 2021 een realiteit. De rechten van consumenten die reizen, wonen, kopen, en leven in het VK veranderen. Hier vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen over de gevolgen voor de consument.
Lees verder

Vraag van de maand
Mijn onlinebestelling bleek namaakgoederen te bevatten en werd door de douane tegengehouden en vernietigd. Een advocatenbureau vraagt me 250 euro te betalen. Wat zijn mijn rechten?
Lees verder
 
 
 
DISCLAIMER
ECC België is medegefinancierd door de Europese Unie, de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie en OOBC vzw (Test Aankoop). Dit project is medegefinancierd door de Europese Unie. De verwoorde visies en meningen zijn van de auteur(s) en stemmen niet noodzakelijk overeen met die van de Europese Unie of het Europees Uitvoerend Agentschap Innovatieraad en kmo’s (EISMEA). Zij aanvaarden hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid. Deze disclaimer geldt ook voor de Federale Overheidsdienst Economie, K.M.O., Middenstand en Energie, medefinancier van het project.
 
UITSCHRIJVEN
Wenst u de ECC-nieuwsbrief niet langer te ontvangen? Schrijf u dan uit met onderstaande link.
Uitschrijven

 
 
© Europees Centrum voor de Consument België - Hollandstraat 13 - 1060 Brussel - tel: 02 542 33 46 - www.eccbelgie.be