Dien hier uw klacht in

Uw gegevens

Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Tegen wie hebt u een klacht?

Verplicht veld 0/2000
Verplicht veld
Dit is geen geldige url

Beschrijf hier uw klacht

Verplicht veld
Verplicht veld 0/2000
Verplicht veld 0/200
U kunt maximum 8 bijlagen uploaden.

De geüploade bestanden overschrijden de toegelaten limiet van 25 MB.
Er is iets fout met uw bijlage(n): een van de bestandstypes wordt niet aanvaard. Met pdf/doc/docx/jpg/png ondervindt u zeker geen probleem.

Ik heb de privacyvoorwaarden van ECC België gelezen en weet dat mijn vraag terechtkomt in een IT-systeem van de Europese Commissie. Ik weet dat mijn gegevens enkel gebruikt worden voor de behandeling van mijn vraag door het ECC-Net en/of voor een tevredenheidsenquête. Nooit voor een commerciële actie. Ik weet ook dat mijn persoonsgegevens verwijderd worden 1 jaar na afsluiten van mijn vraag. Het aanvinken van dit vakje is vereist voor de behandeling van uw verzoek.
Mijn dossier, inclusief mijn persoonsgegevens, mag door ECC overgemaakt worden aan inspectiediensten indien de praktijken van de handelaar een inbreuk uitmaken.
Mijn dossier, inclusief mijn persoonsgegevens, mag door ECC overgemaakt worden aan een instantie voor buitengerechtelijke geschillenbeslechting om een minnelijke oplossing te vinden, indien ECC-Net dit opportuun acht.

Wij ondervinden momenteel technische problemen met het formulier. Ziet u een foutmelding verschijnen nadat u op de verzendknop klikte? Doe voorlopig niets en controleer of u een ontvangstbevestiging per e-mail ontvangt (dit kan eventjes duren). Zo niet, gelieve uw klacht in te dienen per e-mail: eccnet-be@ec.europa.eu. We danken u voor uw begrip.