Laatst aangepast op 23-12-21.

Beste wensen voor 2022 van ECC  Belgiƫ

Onze allerbeste wensen voor 2022

Het is maar een theorie, maar 2021 lijkt het jaar van half en half. Half covid en half vrijheid. Half thuiswerk en half op kantoor. Sommige evenementen gingen door, andere weer niet. Sommigen kregen terugbetaling van hun voucher voor geannuleerde reizen, anderen weer niet. Sommige klachten hadden een link met corona, andere niet. U merkt het wellicht: er blijft toch wel wat frustratie hangen over het jaar 2021.

En nu is het achter de rug, dit jaar van half en half en kunnen we ons klaarzetten voor een hopelijk vol jaar 2022.

En wat wensen we onszelf toe voor komend jaar? Wel, een blijvende stroom aan energie en enthousiasme binnen het team om verder aan de slag te gaan voor jullie!

Onze focus zal blijven liggen op de behandeling van klachten. We slepen nog wat achterstand mee van het covid-jaar maar we hopen die snel te kunnen wegwerken. En we willen uiteraard aanwezig blijven in het landschap van de Europese consument, met opvolging van specifieke dossiers, met tips over allerlei consumententhema's en aanwezigheid in de pers en op sociale media.

We maken van 2022 sowieso geen half en half jaar maar een vol jaar met goed advies, teamactiviteiten en evenementen!

We hebben uiteraard ook wensen voor jullie, onze volgers! Het hele team van ECC België wenst jullie een sprankelend en mooi 2022 toe! Zonder oplichting of misleiding en met goede, duurzame aankopen, overal in Europa. Laten we er samen een lap op geven!

 

Het ECC-Team