De website van ECC België steekt in een nieuw kleedje

Het heeft geknald bij ECC België! Onze nieuwe website staat online. Voortaan vindt u nog sneller informatie en advies en dit op al uw toestellen.

De website van het Europees Centrum voor de Consument (ECC) België www.eccbelgie.be zit sinds kort in een nieuw kleedje, in een ‘one size fits all ”: niet alleen ziet de website er overzichtelijk uit op uw pc, ook op uw tablet en smartphone werkt hij nu vlotjes.

De metamorfose was niet enkel visueel. Ook de inhoud werd grondig aangepakt. Zo vindt u nog sneller en beter wat u zoekt.

Stel: u koopt iets in een andere Europese lidstaat. Maar u bent niet tevreden van uw aankoop, en wilt hem inruilen of uw geld terugvragen. Op de website ECC België vindt u snel informatie over uw rechten bij aankoop en levering in Europa, maar evengoed over garantie- en reisproblemen, oneerlijke praktijken of internetaankopen. Verder leest u hoe u uw rechten kunt doen gelden als een handelaar uw recht betwist, de wet negeert of niet wil meewerken aan een minnelijke oplossing.

Hebt u een vraag of een klacht? Op de website ontdekt u of u goed zit bij ECC België. Een klacht kunt u eenvoudig indienen met het onlineklachtenformulier.

Benieuwd? Slechts één adres: www.eccbelgie.be

Uiteraard is een website nooit af. Hebt u opmerkingen of suggesties over deze nieuwe website? Stuur ze naar [email protected].