Refurbished

Laatst aangepast op 03-06-24.

Refurbished is een Nederlandse verkoper die gebruikte elektronische toestellen zoals smartphones en tablets een nieuw leven geeft door ze terug op punt te stellen en aan te bieden.

Sinds januari 2023 ontvingen we 227 vragen over het bedrijf, waarvan in 2024 al 80. Deze consumenten melden ons dat het bedrijf:

Faillissement van Refurbished.nl B.V.

Op 14 mei werd het Nederlandse bedrijf Refurbished.nl B.V. failliet verklaard.

Hebt u als consument een vordering tegen dit bedrijf (terugbetaling, levering, ...), contacteer dan zo snel mogelijk de curator:

Holla Advocaten
mr C.P.M. (Christel) Kerkers
e-mail: [email protected]

Beschrijf uw vordering zo volledig mogelijk en voeg bewijsstukken en correspondentie toe. Als onderwerp van de mail zet u best het woord 'vordering' + uw naam + referentienummer bij Refurbished. U mag in het Nederlands of Engels mailen. 

Overname door Refurbished store International B.V. 

Ondertussen prijkt op de website van Refurbished dat het bedrijf is overgenomen door Refurbished.store International B.V.

De overnemer "erkent de impact van het recente faillissement op klanten en leveranciers en is toegewijd aan het vinden van oplossingen voor de ontstane situatie".  

We hopen dat u een oplossing vindt voor uw probleem met de overnemer, maar stuur toch zeker ook uw vordering naar de curator.